City Dwellers #8

Som byen selv, består denne installasjonen av et utall enkeltstemmer. Byen er det som samler dem. Denne versjonen av City Dwellers-prosjektet er laget spesielt for Vårscenefest og med Tromsø i tankene.

City Dwellers # 8 inngår i en serie av by-portretter skapt av Tale Næss. Portrettene består av et mylder av kommentarer, utbrudd og bekjennelser. Byen er det som samler dem. Sammen skaper lydene et vev av henvendelser, eller, som byen selv, en feedback-loop av stemmer. Et omsluttende rom av lyd. 

Sammen skaper lydene et vev av henvendelser, eller, som byen selv, en feedback-loop av stemmer. Et omsluttende rom av lyd. 

I denne installasjonen undersøker Næss både spenningene som skiller oss fra hverandre, og de delte opplevelsene som binder oss sammen. Stedet vi bor på, byen vi bor i, er ikke bare er noe vi former. Den former også oss.

City Dwellers # 8 utforsker hva det vil si å være på innsiden av en tekst. Å vandre gjennom den eller slå seg til ro i den. Denne åttende versjonen av City Dwellers-prosjektet er laget spesielt for Vårscenefest og med Tromsø i tankene.

For mer informasjon, vennligst se programmet ved døra.

En spesiell takk til Isak Bjørn (lys og teknisk assistanse, Meriam Gvinashvili (lyd) Tharadon for visuell design. Takk også til Trond Peter Stamsø Munch og Ferske Scener for dramaturgisk hjelp og støtte.

Laget med støtte fra KHiO, Ferske Scener og Dramatikkens Hus.