Morgenraves

Kuratert av Charlotte Bendiks

Morgenraves er en ny trend som har spredt seg rundt om i verden de siste årene. Før jobb samles trøtte mennesker for å få en pangstart på dagen, trigge naturlige endorfiner og holde seg kvikke og kreative resten av dagen. Å starte dagen med en dans i godt selskap er en positiv opplevelse som er bra både for fysisk og psykisk helse. 

Morgenraves på Vårscenefest er et lekent tilbud hvor alle er inviterte, uansett om du kommer i dress, treningstøy eller fjærboa. Musikken spilles av DJ-er som blir satt sammen for å skape den opplevelsen av frihet bare en klubb kan gi.

Charlotte Bendiks – den nordiske ambassadøren for distansert intimitet

Fra å være en nøkkelperson i utviklingen av Tromsøs DJ-miljø, har Charlotte Bendiks skapt bevegelse på utallige dansegulv rundt omkring I verden, og markert seg internasjonalt som noe av det beste innen norsk elektronisk musikk. Mens hun deler hverdagen sin mellom Tromsø og Berlin har hun reist fra Buenos Aires til Hanoi, fra Montevideo til Marseille. Hun tar seg likevel alltid tid til å trekke seg tilbake til det stille nord for mental og fysisk pleie.

Uansett om Charlotte Bendiks spiller live eller står over et miksebord, leker hun seg selvsikkert og sexy med dype, mørke og psykedeliske rytmer.