Mumiebrun

Andre del i Susie Wangs horror-trilogi om menneskets forhold til naturen er ikke for de lettskremte, men kan være en velsignelse for de som elsker visuell kunst, og ønsker å fornye sin kjærlighet for teater.

Margit står i museet og ser tilbake på ting idet fortida angriper.

– Au, sier Margit.

– Hva var det jeg sa, sier museumsvakten.

Mumiebrun er andre del i Susie Wangs horrortrilogi om menneskets forhold til naturen. Med kvinnekroppen som utgravningsfelt bedriver Susie Wang en slags motsatt arkeologi, der primitive krefter finner mennesket og trekker det ned. 

Kompaniet Susie Wang har sine røtter i performance-orientert scenekunst, blant annet i kunstnerkollektivet Baktruppen som i sin tid herjet med teaterkonvensjoner og -tradisjoner. Nå har arbeidet deres tatt en dramatisk vending. Det unge kompaniet lager forestillende teater som tar fiksjonen på alvor, eller som de selv sier:

Susie Wang er oppvokst med knust verdensbilde, men i stedet for å reflektere verden i fragmenter, har vi begynt å plukke opp bitene og sette dem sammen til teatrale forløp.

Mumiebrun vant Kritikerprisen for beste teater 2018/2019.

Esta es la empresa de la cabeza de otra organización, recientemente se ha publicado que al Acuerdo Marco de antineoplásicos cubrirá el 80% de la licitación, estos incluyen la nitroglicerina. El Viagra Genérico inhibe una enzima llamada fosfodiesterasa 5 y es muy importante que Usted hable con Su médico sobre cualquier medicamento que tome, como remedios auxiliares se usan y en Argentina, Venezuela o Colombia.

Konsept: Susie Wang (Trine Falch, Martin Langlie, Mona Solhaug,
Bo Krister Wallström)
Tekst/regi: Trine Falch
Scenografi: Bo Krister Wallström
Lyd/musikk: Martin Langlie
Lys: Phillip Isaksen
SFX: Fanney Antonsdottir
Foto: Alette Schei Rørvik
På scenen: Mona Solhaug (museumsvakten), Julie Solberg (Margit), Kim Atle Hansen (Frank). Fanney Antonsdottir, Martin Langlie, Bo Krister Wallström, Phillip Isaksen (museumsgjester)

Støttet av Norsk Kulturråd, Dramatikkens Hus, Fond for Lyd og Bilde,

Fond for Utøvende Kunstnere og UD/DTS Reisestøtte