SMELT

SMELT er en forestilling av dansekompaniet Intakt om det vakre og destruktive. Gjennom dansen kroppsliggjøres smelting i et sterkt estetisk uttrykk, som inviterer oss til å reflektere over konsekvensene av klimaendringene.

Danseforestillingen SMELT er inspirert av vår nære tilknytning til det arktiske, og en økende lengsel etter isen. Tre dansere undersøker og gir sjel til isens bevegelse. Den beveger seg sakte. Den beveger seg fort. Isen lever, raser, smelter og forsvinner.

Asimismo, responsabilizó a las comunidades autónomas de muchas de las lagunas actuales. Recoge casos de programas españoles que Cialis-Parafarmacia son ejemplo en todo el mundo. Las farmacias de Cantabria fueron pioneras en la implantación de un programa de seguimiento para la dispensación de quetiapina con indicación especial.

Gjennom forestillingen gir danserne oss en bismak, og inviterer oss til å reflektere over klimaendringene. Hvis ikke temperaturen synker, kan vi ikke stoppe smeltingen til isbreene og havisen. Har vi kommet til et punkt hvor vi gir slipp på fremtiden?

Dette er den andre produksjonen til Intakt, et nyetablert nordnorsk kompani for samtidsdans.

Danser, koreograf, prosjektleder: Sofie Westvik,
Medskapende dansere. Mathilde Caeyers og Lise Damsgård
Lysdesigner: Peder Unger Weierholt
Produsent: Linda Birkedal (Dansearena nord)

Samproduksjon med Vårscenefest. Støttet av Dansearena nord.